måndag 27 juni 2011

Väskor

Nu har Tuva gått sin sista dag på sin första förskola. Hon har gått på världens bästa förskola med världens bästa fröknar. Vi är så tacksamma att hon har fått ett så bra första år. Så som tack får de varsin "dagiskasse", mönstret finns hos Knåpmodern.












Anledningen att hon inte ska gå kvar är att vi ska flytta. Idag fick vi nycklarna till vårt nya hus. Det ska bli helt underbart med trädgård och väldigt spännande med ett eget hus. Jag längtar.

söndag 19 juni 2011

Give away hos Makrill


Hos Makrill kan man vinna fina lapptäcken. Det vill inte jag missa iallafall. Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.

lördag 11 juni 2011

Haklapp




Jag har gjort ett helt gäng med haklappar vid det här laget. Mönstret är från början från Alla kan sy, men nu har jag gjort lite småändringar. De första jag gjorde fick kardborre, men efter x antal användningar så blev kardborren så dålig, så nu använder jag tryckknappar istället. Just den här haklappen är en beställning, hoppas att de blir nöjda. Bilden visar en rätt så skrynklig haklapp, som har legat nertryckt i en väska, men det rätar ut sig.

fredag 3 juni 2011

Bältesmjukare

På något mystiskt sätt försvann bältesmjukarna till Tuvas bilstol, så igår gjorde jag nya. I hennes (och mitt) favorittyg, men nu vägrar hon att ha dem, så Svante fick dem istället. Jag fodrade med fleece, eftersom det var det jag hade hemma, men det skulle nog vara ännu skönare om det var lite mjukare. Jag satte dit tryckknappar så att det blir lite lättare att ta av och på.