torsdag 3 mars 2011

Fiskarna

De här fiskarna får Svante titta på när han ligger i vagnen. Jag återkommer om var jag hittat mönstret, bloggar från mobilen och vet inte hur man länkar från den.

Mönster till fiskarna hittar du här. Jag använde mig av garn som jag hade hemma, vilket blev Drops Safran. Skulle tro att jag använde virknål 2,5 eller 3.

6 kommentarer:

 1. Är inte det här "din" gardin?

  http://www.tradera.com/Supersnyggt-klatschigt-TYG-Roda-bla-gula-blommor-70-tal--auktion_302990_128610056

  SvaraRadera
 2. Hej! Hur går det med sjalen?

  Jag är snart klar, men nupparna kan fara åt skogen... det var så himla svårt! Tyckte jag... Längtar efter att blocka den.

  Jo, jag har förslag på ett mönsterbyte - jag har sett att du har stickat cascading leaves, den vore rolig att sticka. medans jag har mönster på ishbel - kan den vara något för dig? Undrar jag sådär lite gåpåigt...

  SvaraRadera
 3. Jag ska inte bjuda på det. Mitt alias är morsiri.

  SvaraRadera
 4. Hej igen, såg nu att du tipsat om en kappa från Lindex. Den hänger här hemma och väntar på Elsa, helt galet söt eller hur? Köpte en storlek 80 som verkar väldigt rymlig (86 fanns inte) och hoppas på att hon kan ha den under vår och sommar. Tjoho för fina barnkläder!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket! Ja, hur unisex man än vill vara så kanske den är lite tjejig... :)

  SvaraRadera
 6. Vilka trevliga saker du gjort! Det är så roligt att se alla kreativa kvinnors inspirerande bloggar! Tack för dina tips!
  Ha det så gott!

  SvaraRadera