söndag 1 maj 2011

Solhatt
Tuva har fått en ny solhatt. Men oj vad slarvigt sytt, jag vill så gärna att sy ska vara min grej, men det är inte riktigt det. Jag syr fort och slarvigt, men det bryr ju inte Tuva sig om, hon gillar verkligen landskapstyget från Jofotex och som foder har jag valt ett gult loppistyg. Jag ville att den skulle bli vändbar och det kommer den att bli så fort jag syr ihop vändningshålet. Ville så gärna att hon skulle få använda den på Valborg så då struntade jag i att sy ihop det, vi får väl se när det blir av. Mönstret kommer från Ottobre 3/2011.

2 kommentarer:

 1. Ser jättefin ut! Bred brem ger bra solskydd! Hoppas träffas snart på junta! I onsdags var det ingen bra dag här.

  SvaraRadera
 2. Hej Petra! Tack så mycket :) Jag har inte testat så många olika overlocker egentligen, så den enda jag kan tipsa om är väl min - en bernina 700d. Den är lite dyrare i förhållande till hur många sömmar den har, men den är toppenbra!

  Jag har även testat huskylock s15 som de har i butiken här i örebro. Den kändes helt ok tills jag testade berninan - väldig skillnad i ljudnivå. Jag var även på syfestivalen i sthlm och provade s15. Då kunde inte försäljarna ställa in så att det blev fina sömmar, så då tappade jag förtroendet för den... :/

  Du får säga till om du vill komma och prova :) Det rör sig ju ändå om en del pengar.

  Vad kul med hus!! Vad blev det för nåt (hemnetgalning). Kanske ska jag städa i syrummet och blogga lite om det hela... :)

  SvaraRadera