måndag 21 februari 2011

I'm back

Blogglusten har så smått krypit sig på igen. Det började med att jag blev föräldraledig igen och under alla långa och många amningspass så har jag surfat runt på en massa trevliga bloggar. Nu är jag fylld med inspiration och vill komma igång med allt möjligt på en gång. Vi får väl se hur det går. I helgen var jag och några vänner (Erika, Elin, Charlotte och Sara) på syfestivalen och jag köpte på mig en hel del tyg och lite garn. Det fanns mycket fint.

E-slöjd hade många fina färger och jag vill sy mössor, mössor och mössor. Än så länge törs jag inte ge mig på för avancerade syprojekt, vill ju inte tappa lusten. Egentligen är jag ju en stick- och virktjej, det där med att sy känns fortfarande väldigt läskigt.
JNYdesign, Znok och Mjuka tyger hade också mycket fint. Igår tvättade jag upp alla nyinköpta tyger så nu är det bara att sätta igång att sy.

6 kommentarer:

 1. Fina tyger! Appropå att sy mössa så har jag en "tut" i min blogg ifall du missade Gekkos workshop på mässan :) Lycka till!
  Väldigt fina stickade alster vill jag passa på att säga, jag hinner inte sticka så mycket som jag skulle vilja...

  SvaraRadera
 2. Hej!! Vad fina tyger! Jag väntar på en beställning via posten..

  SvaraRadera
 3. Åh, vad trevligt. Vi kommer gärna Jack o jag. Vilken tid?

  SvaraRadera
 4. Det är helt ok att länka till mig, fast när jag trycker på länkarna så fungerar det inte, varken till elin, charlotte eller mig...

  SvaraRadera
 5. Härligt att se dig tillbaka igen, jag har väntat och hoppats att du ska komma tillbaka. Välkommen! Jag ser fram emot att se vad kommande inlägg har att bjuda på, i den takten du väljer såklart.

  SvaraRadera